4/05/2020

Inspiraatiota korttiaskarteluun!


Nyt on se aika, kun esimerkiksi kortilla muistaminen on entistä tärkeämpää. Ajattelin jakaa teille muutaman idean ja inspiraation millaisia kortteja minä tein.

Jos lähdet kokeilemaan kirjomista paperille tai korttiin, niin kannattaa pistellä reiät valmiiksi ennen, kuin lähtee kirjomaan. Näin työskentely on helpompaa ja säästyy ylimääräisiltä virheiltä.

Näihin voi käyttää kaikenlaisia nappeja ja nauhoja, mielikuvitus vain lentämään!Kortteja on kolme, kaikissa samanlainen korttipohja. Kahdessa olen käyttänyt vesiväripaperia, jonka kuvioin saippualla, johon sekoitin mustaa vesiväriä, ja puhaltelin siitä kuplia paperille. Lintukortissa käytin origamipaperia taustana. Sen lisäksi kirjoin korttiin kultaisella langalla erilaisia yksityiskohtia, kuten viivan Onnea -sanan alle, sekä kukkia puisen lintunapin alapuolelle. Kortin sisäosaan liimasin vielä samaa origamipaperia peittämään kirjonnan jäljet ja langanpäät.


Perhoskortissa aloitin käyttämällä leimasinta ja kirjoittamalla sanan "Terkkuja" kortin reunalle. Sen jälkeen lähdin tähänkin korttiin kirjomaan. Käytin valkoista lankaa, ja tein vain yksinkertaisia pistoja kaarevan viivan lailla. Mutta yhdistin tähän puisia nappiperhosia matkalle. 


Lennokkikortissa käytin vain värjäämääni paperia ja kirjontaa. Luonnostelin lennokin lyijykynällä, pistelin valmiiksi reiät ja kirjoin niiden mukaan. Oikeasti aika yksinkertainen, mutta lopputulos on hieno!


Ja sitten vain kirjoittelemaan tsemppiviestejä kortteihin ja postittelemaan !Oletko sinä askarrellut kortteja viimeaikoina?

- Henna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

DIY sateenkaari seinäkoriste

Kai sulle on tuttuja nämä sateenkaaret? Näitä on pyörinyt paljon Instagramissa ja vihdoin päätin kokeilla tehdä itse, ja nyt kirjai...