4/23/2020

DIY sateenkaari seinäkoriste

Kai sulle on tuttuja nämä sateenkaaret? Näitä on pyörinyt paljon Instagramissa ja vihdoin päätin kokeilla tehdä itse, ja nyt kirjailin teillekin työvaiheet ylös:Ensin leikkelin reilun kokoiset pätkät Paulina-punoskudetta 4kpl. Jos omistat jotain hapsuiksi harjattavaa kudetta, niin käytä mieluummin sitä. Noiden hapsujen päälle kieputtelin villalankoja ja päättelin päät kuteen sisälle työntämällä langanpäät piiloon ja leikkaamalla loput pois.Lisäsin toiseksi uloimman kuteen päälle vielä kultaista lankaa tehosteeksi. Päättelin samalla tavalla kuin villalangat.


Tämän jälkeen pätkät ommellaan yhteen parsimalla takaa. Samalla tein ylös lenkin ripustamiseen, ja pujotin siihen pari puuhelmeä.Leikkaa loppupätkät kuteesta halutun mittaisiksi. Jos käytät hapsuuntuvaa lankaa niin harjaa hapsut auki.

Ja valmis ! 

Tämä roikkuu nyt meidän ikkunassa. Kokoahan tällä ei ole kuin n. 14cm korkeutta, mutta ihan sopivan kokoinen koriste. Toivottavasti tämä innostaa askartelemaan !

- Henna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

DIY sateenkaari seinäkoriste

Kai sulle on tuttuja nämä sateenkaaret? Näitä on pyörinyt paljon Instagramissa ja vihdoin päätin kokeilla tehdä itse, ja nyt kirjai...