2/07/2020

Kodin muodonmuutos pienellä summalla ja vaivallaMulla on ollut pienenä projektina nyt sisustuksen muuttaminen himpun verran pehemämmäksi ja rauhallisemmaksi. Kovat harmaat sävyt saivat väistyä ja tilalle on tullut ihanaa beigeä ja muita murrettuja sävyjä. Jos rahaa olisi enemmän, olisi muutos isompi ja sohva ja muut olkkarikalusteet lähtisivät vaihtoon. Mutta sillä budjetilla mikä nyt on (aika olemattomalla) olen saanut jo paljon aikaan! Seuraavaksi kerron miten:Miten toteutin projektin:


Makkarissa vanha päiväpeitto on kova tumman harmaa.  Uusi peitto löytyi alennuksesta prismasta, ja on paljon isompi ja beige. Koko makkarin ilme muuttui heti, kun heitin peiton sängylle. Tämän lisäksi makkariin tuli tehtyä Marimekon uudesta unikkokankaasta tyynynpäällinen, ja vanha valkoinen sai jäädä kaveriksi. Näiden lisäksi tein vielä macrame-seinävaatteen sängyn yläpuolelle, se ei valitettavasti nyt näy kuvissa. Samanlaisen tyynynpäällisen tein vielä sohvalle, ja sen kaveriksi vanhasta villapaidasta toisen. Myös alla kuvassa oleva macrame pehmentää olohuone/keittiön ilmettä. Sohvalle ostin myös uuden villaviltin, joka on paljon vaaleampi mitä entinen. Entinen viltti siirtyi sitten makkariin, vähän tasoittamaan vaaleaa ilmettä.

Paljonko tähän sisustusprojektiin meni rahaa?


Tyynynpäälliset maksoivat kaikkiaan n. 20e, macrame tarvikkeet 15e. Uusi sängynpeite 17e, ja villaviltti 25e. Loppujen lopuksi ei paljoa, kun miettii, miten paljon ilme muuttui, ja miten paljon sai tehdä itse ja puuhailla. Nyt koti on enemmän keväinen ja tunnelma on rauhallisempi. En minä mikään sisustaja ole, mutta välillä pieni muodonmuutos tekee kodista taas mieleisemmän ja piristää mieltäkin kummasti.Mitä sisustushankintoja sinä olet tehnyt viime aikoina? Oletko ostanut valmiina vai tehnyt itse?

Mukavaa viikonloppua!
- Henna 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

DIY sateenkaari seinäkoriste

Kai sulle on tuttuja nämä sateenkaaret? Näitä on pyörinyt paljon Instagramissa ja vihdoin päätin kokeilla tehdä itse, ja nyt kirjai...