2/19/2020

24-vuotias minä

Nyt, kun tätä luet, olen täyttänyt 24 vuotta. 24-vuotias minä juhlii tänään syntymäpäiviään. Mitä on olla minä? 

Nimeni on Henna, ja täytin tosiaan 24 vuotta. Olen herkkä ja tunteellinen, nauravainen ja herkästi innostuva persoona. Välillä saatan itkeä, jos televisiosta tulee mainos, jossa näkyy koiria, tai välillä itken ihan vain onnesta, kun elämä tuntuu hyvältä. Päivän piristys saattaa olla tiskatessa ilmestyvät saippuakuplat tai kirppikseltä löytynyt neule.

Hiukseni ovat ruskeat ja kiharat, silmäni vihreät. Vaatekaapistani 80% on kierrätettyä, loput ommeltuja ja muutama uutena ostettu. Silmälaseissa on plussaa ja kengänkoko on 39. 



Teen käsitöitä harrastuksena ja työkseni, sekä opiskelen niistä itselleni ammattia. Äitini on opettanut paljon ja siitä olen hänelle kiitollinen. Yläasteella varsinainen innostus taas tuli kunnolla peliin, ja saatoin viettää yläasteen käsityöluokassa monen monta ylimääräistä tuntia vielä valinnaistenkin lisäksi. Neulon päivittäin, ompelen vähintään kerran viikossa. Uusin innostus on nyt macrameet ja solmeilua on tullut harjoiteltua.

Rakastan lukea kirjoja, varsinkin muumikirjoja ja vahvojen naisten kirjoja. Tällä hetkellä kesken ovat Muumipeikko ja pyrstötähti sekä Michelle Obama - Minun tarinani. Tove Jansson, Ellinoora ja äiti ovat esikuviani. Tavoitteenani on lukea vähintään 12 kirjaa tänä vuonna.

Rakastan pelaamista ja pelillistämistä. Tykkään tutkia sitä, miten pelit voivat vaikuttaa esim. oppimiseen ja mitä eri pelit opettavat. Lähellä sydäntä on kaikki lautapelit ja retrot konsolipelit. NESiä ei voita mikään. Eniten tulee nyt pelattua Rocket Leagueta.


Vaatteissani täytyy olla taskut, sillä tykkään säilöä niihin kaikenlaista. On pullonkorkkeja, nappeja, kiviä, tammenterhoja ja lehtiä. Tykkään järjestellä tavaroita ja siitä, että kaikelle on paikkansa. 

Rakastan myös vinyyleitä ja niiden keräilyä ja kuuntelemista. Seuraavana hankintalistalla on Queen ja Moominvalley, sekä Coldplay. Musiikkimakuni on aika kattava, mutta kantri ei iske.

Nämä ovat ensimmäiset syntymäpäiväni sen jälkeen, kun menetin isän. Vaikka tiedän, että isä seuraa sieltä jostain jokaista askeltani ja on tänäkin päivänä mukana, ei se silti ole sama asia. Ikävä on kova. Tuntuu kaikki ihan erilaiselta.

Eilen oma yritys täytti vuoden, joten juhlin vähän myös sitäkin. 




Tälläinen olen minä, näin lyhyesti. Olisi hauska tutustua sinuun, joten kerro kommenteissa, kuka sinä olet!

- Henna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

DIY sateenkaari seinäkoriste

Kai sulle on tuttuja nämä sateenkaaret? Näitä on pyörinyt paljon Instagramissa ja vihdoin päätin kokeilla tehdä itse, ja nyt kirjai...