1/06/2020

Vuoden 2019 kohokohtia; SuomiLove ja Sokos Hotel VillaSattuipa eräänä syyskuisena tiistaipäivänä, että minut houkuteltiin Helsinkiin verukkeella "yllätys". Jani vei minut junaan, jolla matkustimme Helsinkiin.Yhteistyössä Sokos Hotel Villa
Hotellimajoitus saatu yhteistyönä

Ja yllätystä siinä riittikin. Pikkuhiljaa siinä alkoi selvitä, että veljeni ja hänen kihlattunsa olivat ilmoittaneet minut SuomiLove -ohjelmaan, ja istuimme siinä, koko porukka,  AmosRex museossa, kun Ellinoora lauloi meille. Ja hei, pääsin tekemisiin lankakerän kanssa, ja puhumaan hitusen neulomisesta!

 Jani pystyi hyvin pitämään salaisuuden itsellään, minulta ei olisi onnistunut! Eikä se riittänyt, että tuo päivä oli ikimuistoinen, vaan päästiin vielä studiokuvauksiin, sekä Helmikuussa meitä odottaa vielä päätöskonsertti. Ja hei, Jani oli hommannut vielä yhden yllätyksen; Sain Ellinooran uusimman, eli Vaaleanpunainen vallankumous-vinyylin, minkä sitten Ellinoora signeerasi. Ihana lisä levykokoelmaan !
Tuo koko häppeninki on ollut koko syksyn kantava voimavara, ja olisin niin toivonut, että isä olisi kerennyt vielä nähdä jakson. Mutta tiedän sen, että isä kulkee nyt koko ajan mukana, joten hän näki kyllä kaiken sieltä jostain.

Studiokuvauspäivänä hyödynsimme mahdollisuuden pieneen lomailuun, ja jäimme Tampereelle yöksi Sokos Hotel Villaan. En tiennyt, että hotelli voi olla niin sympaattinen, lämmin ja kotoisa! Lampaat ovat itselläni ehkä lempieläimiä, ainakin top kolmessa. Ja tuo hotellihan oli täynnä lampaita; Oli keinuheppalammas aulassa, mummojen kutomia vilttejä joka huoneessa ja ihania pieniä pehmolelulampaita! Käsityöihmisenä rakastuin ja palavasti!

Kaikkeen tuohon pehmeyteen ja sympaattisuuteen sopi niin hyvin se, että hotelli on vanha viljamakasiiniin rakennettu, ja rosoinen rakennus oli jätetty hienosti esille sinne tänne. Hotellihuoneen ikkuna ja seinä kaikessa ylhäisyydessään sointuivat kauniisti moderninpaan ja vaaleampaan sisustukseen. Ja oi että mitkä yöunet! Kaihoisasti muistelen sitä, että nukahdin illalla ja nukuin koko yön ja heräsin vasta aamulla. Tätä tapahtuu noin kerran tuhanteen vuoteen.


Kaikki tuntuu vielä niin ihmeelliseltä ja epätodelliselta, vaikka jakso tulikin jo ulos ja se on nähty jo kahteen kertaan.

 Kiitos Sokos Hotel Villa hyvistä yöunista ja ihanasta elämyksestä! Suosittelen lämpimästi !

- Henna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

DIY sateenkaari seinäkoriste

Kai sulle on tuttuja nämä sateenkaaret? Näitä on pyörinyt paljon Instagramissa ja vihdoin päätin kokeilla tehdä itse, ja nyt kirjai...