12/18/2019

Kissanleluja


Kissoja pitää tottakai muistaa myös jouluna! Tänä vuonna käärin lahjapakettiin kaikille kolmelle herkkuja ja pienet pallot, jotka virkkasin. Lanka jota käytin, on ostettu suoraan tuottajalta markkinoilta, ja se tuoksuu vielä kovasti lampaalle, ja on hiukan rasvainen. Meidän kissojen lemppari! Tiuhti menee tästä langasta ihan sekaisin, ja leikkisi mielellään. Joten voitte kuvitella miten vaikeaa oli ottaa näitä kuvia! Pienet tassut tai korvat jokaisen kuvan kulmassa vähintään. Ja lopputuloksen voittekin nähdä alta. 

Lisäsin vielä pallojen sisään hiukan villaa ja kulkuset. Pallosta lähtee tällöin kiva kilinä leikkiessä. Saattoipa käydä niin, että viime yönä kissat löysivät lelukätkön ja pallot lähti, mutta pitää pakata ne vielä uudestaan jouluksi!


Muistatko sinä lemmikkejä jouluna lahjoin tai herkuin?

- Henna

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva idea! Meillä on kissa joka rakastaa jahdata palloja! Mitä kilisevämpi, rapisevampi ja kimaltavampi, sen parempi :) pahvilaatikot, lahjanarut ja ihan vaan pienet lattialle tipahtaneet roskat ovat myös lemppareita, joten aika pienellä vaivalla ja budjetilla saa meidän kissan onnelliseksi :D Mutta kiitos ideasta, taidampa virkata muutaman pallon lisää meidän Viiville jouluksi. Palloja ei oo koskaan liikaa kun ne aina kummasti menee hukkaan kaikkien huonekalujen taakse. Voisin kokeilla laittaa myös vähän kissanminttua pallojen sisään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaapa erittäin tutulle! Kivaa joulua sinne ja mukavia virkkaushetkiä <3

      Poista

DIY sateenkaari seinäkoriste

Kai sulle on tuttuja nämä sateenkaaret? Näitä on pyörinyt paljon Instagramissa ja vihdoin päätin kokeilla tehdä itse, ja nyt kirjai...