12/04/2019

Joulukuun neljäs: Koto Designmarket ja hyvän mielen lahjavalinnat jouluun

Kaupallinen yhteistyö: Koto Designmarket
Yksi syy, miksi rakastan Jyväskylää, on sen pienet putiikit. Täältä löytyy niin ihania pieniä sympaattisia liikkeitä ja upeita yrittäjiä. Nyt esittelen teille yhtä tämmöistä liikettä:


Koto Designmarket

Koto on jalkaantunut Jyväskylään Yliopistonkadulle jo jokin aika sitten. Tästä on tullut yksi vakipaikoista kaupunkikierroksella. Ihanaa päästä kurkistamaan Suomalaisten yrittäjien uutuustuotteita, niin vaatteita, koruja kuin asusteita ja sisustusjuttuja. Minulle erityisen lähellä sydäntä ovat korvakorut, ja täältä niitä löytyy ja paljon! Viimeisinpänä hankin Maanantaimallin kahdet korvakorut; Huvitella ja Kaarella minit, jotka näkyvätkin ylemmässä kuvassa. Myös toista lempparikorvismerkkiäni löytyy Kotosta, nimittäin Mamakorua! (alapuolella kuvassa)

Kotossa shoppaillessa on hauska tunnistaa paikallisia merkkejä, sillä niitähän löytyy ja paljon. Esimerkiksi vaatekaapin kulmakiviä suunnitteleva Riva, Alpa ja seikkailijoille kelloja suunnitteleva Rohje
Jos etsit joululahjaa, kannattaa kurkata todellakin Koton valikoima. 
Miten olisi esimerkiksi korkkinen korttikotelo puolisolle? 
Tai vaikka pieni lasilintu äidille? 
Teetä ja kahvia ystävälle ?
 Tarjoiluvati mummolle?

Kotossa teet vain vastuullisia valintoja, sillä jokaisen tuotteen alkuperä on tarkistettavissa, yirtykset ovat kotimaisia ja vastuullisia. Kotosta löydät yli 40 merkkiä, jotka vaihtuvat tasaisin väliajoin. Ja hei, anna hetki itsellesi, ja istu alas rottinkiseen riippukeinuun juomaan paikallista teetä tai kahvia. Et tule pettymään! 

ps. Koton yhteyteen on hiljattain jakautunut myös vaatelainaamo Vaatepuu!Koska kaikkea ei aina tarvitse tai kerkeä tehdä itse! Hyvä syy ostaa ja tukea kotimaisia ja paikallisia yrittäjiä. Löysin niin monta ihanaa joululahjaa läheisille! Hauskoja seikkailuja siis Kotoon!

- HennaEi kommentteja:

Lähetä kommentti

DIY sateenkaari seinäkoriste

Kai sulle on tuttuja nämä sateenkaaret? Näitä on pyörinyt paljon Instagramissa ja vihdoin päätin kokeilla tehdä itse, ja nyt kirjai...