12/02/2019

Joulukalenterin toinen luukku: Pantoja joululahjapakettiin

On niin ihanaa päästä toivottamaan teidät tervetulleeksi mukaan joulukalenterin toiseen luukkuun,  ensimmäisen luukun voitte kurkata Sormustin-blogista!

Jos et ole vielä tietoinen, niin tämä joulukalenteri on siis meidän yhteinen projekti, parittomina päivinä luukku aukeaa Sormustin-blogissa, parillisina päivinä täällä.

Sormustin-blogia kirjoittaa Anni Ignatius, mikkeliläinen perheenäiti ja käsityöaddikti. Annilla pysyy hyppysissään niin puikot, koukut, ompelukone kuin saksetkin. Sormustin-blogista löydät erilaisten käsitöiden lisäksi käsityöohjeita tekniikkaan katsomatta, myös lasten kanssa askarteluun Anni antaa ajoittain vinkkejä, onhan myös lasten kanssa askarteleminen Annin sydäntä lähellä. 

Tämän päivän luukussa esittelen teille kaksi ohjetta, jotka sopivat hyvin tehtäviksi joululahjaksi! Pampulapanta ja trikoinen rypytetty panta. Pampulapantoja meni viime vuonna todella paljon lahjoiksi, eikä suotta. Kovin tykättyjä ovat! Tänä vuonna olen tehnyt paljon ruskeita, beigejä ja harmaita. Itse teen pari pantaa illassa, että kovin joutuisasti valmistuvat, trikoinen panta sitäkin nopeammin! Molemmat ohjeet ovat omiani:
Haluan vielä vinkata ohjeiden perään jouluelokuvia, sillä itse ainakin rakastan kääriytyä sohvannurkkaan katsomaan joululeffoja samalla, kun teen käsitöitä! Tänään suosittelen, että kurkkaat Netflixistä sellaisen, kuin Joulukalenteri. Ihan ällöromanttista jouluhömppää, mutta hyvää sellaista ! Ja hei, leffan päähenkilö on valokuvaaja, joten ei ihmekään, että se kovin kiinnosti ja oli hyvä!


Huomenna voitte kurkata taas joulukalenterin Annin blogista, ja 4. päivä taas täältä. Nyt kääriytymään sohvannurkkaan leffan kera ja virkkaamaan !


- Henna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

DIY sateenkaari seinäkoriste

Kai sulle on tuttuja nämä sateenkaaret? Näitä on pyörinyt paljon Instagramissa ja vihdoin päätin kokeilla tehdä itse, ja nyt kirjai...