12/10/2019

Joulukalenterin kymmenes : Tuiverrus-lapaset OHJE


Tämä luukku on osa sekä Rakkaudella Henna x Sormustin -joulukalenteria, että Kässäbloggareitten yhteistä joulukalenteria. Edellisen luukun kässäbloggareitten yhteisestä kalenterista löydät täältä: Viirinauha tonttulakeista
Tervetuloa luukun nro. 10 pariin !

Olen intohimoinen neuloja, ja suunnittelen erilaisia malleja lapasiin ja sukkiin enemmän kuin mielelläni. Muistatteko Kuura-lapaset, jotka suunnittelin? Niitä ennen puikoille ja ohjeeksi asti päätyi Tuiverrus -lapaset, ja sinulla on mahdollisuus nyt ladata ohje itsellesi !

Näiden lapasten alkuperäinen idea oli olla yhteisneulontana, mutta ajanhallinta päätti toisin. Nyt on ollut niin ahkerasti sairaalakäyntejä, että en pysty keskittymään yhteisneulonnan järjestämiseen. Ehkä sitten tammikuussa, ja uuden ohjeen kera!
Ja kuten olen edellisissäkin joulukalenterin luukuissa suositellut aina jotain jouluelokuvaa, niin suosittelen tässäkin! Jos et ole vielä katsonut, niin katso nyt Netflixin Klaus -animaatio. Elokuva oli tarinaltaan, kuvitukseltaan ja tunnelmaltaan upea. Muutamia asioita oli, jotka pistivät silmään ja estivät täydellisen uppoutumisen elokuvaan, mutta muuten kyllä suositeltava teos. 


Ajattelitko neuloa nämä lapaset? Jos päädyt nämä tekemään, niin jaa ihmeessä kuva Instagramissa tai Facebookissa ja tägää @rakkaudellahenna ja #tuiverruslapaset !

- Henna


ps. kurkkaa 11. luukku Kässäbloggareitten joulukalenterista tästä 

8 kommenttia:

DIY sateenkaari seinäkoriste

Kai sulle on tuttuja nämä sateenkaaret? Näitä on pyörinyt paljon Instagramissa ja vihdoin päätin kokeilla tehdä itse, ja nyt kirjai...