12/08/2019

Joulukalenterin kahdeksas: Jouluinen kranssi


Kyllähän sitä pitää jouluksi vähän kotiakin koristella! Vaikkakin mennään opiskelijabudjetilla, niin silläkin saa ja vaikka mitä aikaan. Nimittäin, minun salainen neuvoni edullisiin joulukoristeluihin ja askarteluihin on kirppikset ja kierrätyskeskukset, yllätysyllätys!
Sillä ihan oikeasti, oma lempparini on Fida. Se paikka pursuaa joulun alla kaikkea ihanaa! Tällä kertaa ostin ison säkillisen käpyjä parilla eurolla, ja voitte kuvitella, että kransseihin ne päätyivät! Kranssipohja Minimanista,  kävyt sieltä Fidasta, kellot viime vuoden osto samaisesta paikasta (taisinpa maksaa noista huimat 20snt tuolloin) ja villapallot toisesta projektista. Vielä kun tuohon lisäisi vaikka kanelitankoja, tai pienen tupsulinnun, niin ai että ! Mutta kelpaa tuollaisenaankin meidän ulko-ovea koristamaan. 
Kerran meille saapui naapuri pyytämään apua. Kertoi, että oli uskaltanut soittaa juuri meidän ovikelloa, koska ovea koristi kranssit ja taiteilemani Ei mainoksia -kyltti. Joskus meidän ulko-ovi on tuntunut sekamelskalta, mutta jotenkin ihana ajatus, että se sekamelska oli ollut kutsuva ja turvallisen tuntuinen. Että juuri sen takia meiltä pystyi hakemaan apua. (Ja jotta ei jäisi epäselväksi tai vaivaamaan, niin saatiin kyllä yhdessä ratkaistua hänen ongelmansa.)

Ehkäpä sitten tämäkin kranssi toivottaisi meille tervetulleeksi. Minulla on joka joulu hirveästi erilaisia ideoita kransseihin, sitten niistä toteutuu maksimissaan kaksi. Tänä vuonna tämä. Oletko sinä tehnyt tänä vuonna kransseja?

- Henna


PS. 

Suosittelen ehdottomasti, että otat sekä @sormustin, että @rakkaudellahenna seurantaan Instagramissa! Löydät tileiltä paljon lisää joulujuttuja ja ihania käsitöitä !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

DIY sateenkaari seinäkoriste

Kai sulle on tuttuja nämä sateenkaaret? Näitä on pyörinyt paljon Instagramissa ja vihdoin päätin kokeilla tehdä itse, ja nyt kirjai...