12/24/2019

Hyvää ja rauhallista joulua!Mulla on sinulle tehtävä. Tänäkin vuonna tuli neulottua pukinkonttiin sukkia sun muuta, eikös? Mutta muistithan neuloa myös itsellesi jotain? Välipäivät ovat hyvää aikaa kaivaa kutimet esiin ja neuloa välillä itsellekin! Tässä lista inspiraatioksi, mitä kannattaa kokeilla:


Mitä jos tekisit sukkasi varteen ruutujoustinta?


Vai olisiko kumpareet sinun juttusi? 

Pidätkö kuitenkin enemmän pitsistäSovella ja iloittele, tee juuri semmoiset sukat, lapaset tai vaikka villapaita mitä olet pitkään jo suunnitellut! Valitse ne lempivärit ja -langat, muista keittää aina kuppi kuumaa kun istut alas. 


Oikein ihanaa ja rauhallista joulua, kiitos, kun olet kulkenut mukana joulukalenterissa, ja palaa tarvittaessa vanhoihin luukkuihin, jos kaipaat luettavaa, tekemistä tai lasten kanssa puuhaamista!


- Henna

6 kommenttia:

 1. Ihanaa joulua!💜

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos näin jälkikäteen ja hyvää uutta vuotta <3

   Poista
 2. Omat sukat jäi tekemättä ,täytyy varmaan noudattaa neuvoasi.Oikein hyvää joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Intoa ja inspiraatiota tekemiseen ! Hyvää uutta vuotta !

   Poista
 3. Mä paketoin tänä jouluna yhteiseen pakettiin sukat sekä itselleni että miehelleni "kotitontulta" :D Nyt voidaan löhöillä välipäivät samanvärisissä villasukissa <3

  VastaaPoista

DIY sateenkaari seinäkoriste

Kai sulle on tuttuja nämä sateenkaaret? Näitä on pyörinyt paljon Instagramissa ja vihdoin päätin kokeilla tehdä itse, ja nyt kirjai...