12/12/2019

12: Käsityökirjoja, jotka kannattaa sujauttaa joululahjapakettiin

Postauksen kirjat saatu arvostelukappaleina kustantajilta
Jos tilanne on niin loistava, että lähipiirissäsi on henkilö, joka tykkää tehdä käsitöitä, tai jos mietit, että mitä käsityökirjaa sitä kannattaisi pyytää joululahjaksi, niin tämä artikkeli on sinua varten ! Tulen nyt esittelemään kolme kirjaa, jotka ovat mielestäni erittäin hyviä käsityökirjojen peruskulmakiviä, hyödyllisiä oppaita:

1. Suuri Sukkakirja


Tämä kirja on neulojalle, kuten nimestä ja kuvasta voi päätellä! Kirjasta löytyy paljon erilaisia hyviä tekniikoita, joita voi hyödyntää, kun tekee omia neuleita. Vähän semmoinen neulojan aapinen. Tämän avulla opit neulomaan erilaisia neulepintoja, kantapäitä ja kuvio- tai kirjoneuleita. 
2. Nuppunen


Nuppunen on Nuppuprintin oma ensimmäinen kirja. Kirja on täynnä toinen toistaan ihania mekkokaavoja, jotka ovat niitä vaatekaapin pelastuksia. Kaavat ovat hyviä niin juhlamekkoihin, kuin arkivaatteisiin. Kirjasta löytyy myös hyvä legginssikaava, aikuisille ja lapsille. Äitini kerkesi jo ommella siskolleni Kyyhky-mekon tuosta kirjasta, ja mekosta tuli kuulemani mukaan töihin hyvä mekko ja kiva pitkä neuletakki kaverinaan. Itselläni ensimmäiseksi ompeluun pääsee vesiputouspäänteinen Kiuru, kunhan The kangas löytyy! Kirjan kuvat ovat kauniita, ja malleina on käytetty naisia, jotka ovat olleet osana Nupun tarinaa ja jokaisesta löytyy esittely!3. Joka tyypin parhaat kaavat


Tämä kirja pitäisi löytyä jokaisen ompelijan kaapista. Kirjasta löytyy kaikki peruskaavat mitä tulet tarvitsemaan, ja ohjeet kaavojen muokkaamiseen omaan käyttöön sopiviksi. Tästä kirjasta eniten kutkuttelisi tehdä miehen t-paitoja ja anorakki. Ehkäpä jotain kalakuvioista trikoota ja siitä t-paita kalareissuille?
Löytyykö sinulta jokin kyseisistä kirjoista jo? Tai onko hankintalistalla jokin näistä?

- Henna 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

DIY sateenkaari seinäkoriste

Kai sulle on tuttuja nämä sateenkaaret? Näitä on pyörinyt paljon Instagramissa ja vihdoin päätin kokeilla tehdä itse, ja nyt kirjai...