11/06/2019

5 syytä miksi sinunkin kannattaa ollla ralli-ihminen

Kaupallinen yhteistyö Neste Rally Finland


Palataan hetkeksi viime kesän tunnelmiin. Mikä niissä ralleissa niin viehättää, että ne on koettava joka kesä uudestaan?
 Miksi sinunkin kannattaisi olla ralli-ihminen?


1. Joka kesä Jyväskylä täyttyy vilskeestä ja tohinasta, jo hyvissä ajoin ennen ralleja. Ralli-ihmisenä tulet nauttimaan tuosta tohinasta, kaikista sen tuomista hyödyistä, kuten metrilakukojuista, kaduilla jaettavista ilmaisista kokiksista ja ruokatarjouksista.

 2. Saat kesääsi mukavaa tekemistä, ja vuoteesi jotain mitä odottaa innolla. Itselläni se odottaminen konkretisoituu jo ihan keväällä, kun lumet sulavat. Pikku hiljaa se innostus kasvaa loppu kesää lähestättyessä, ja noin viikkoa ennen h-hetkeä sitä vain hyppii tasajalkaa kotona ja fiilistelee edellisten vuosien kuvia ja videoita. Been there done that.

3. Koet yhteisöllisyyttä ja saat puheenaiheita kahvipöytään. Oikeasti, rallit yhdistää ihmisiä.

4. Saat ainutlaatuisia kokemuksia ja muistoja mitä muistella vaikka sitten vanhana siellä kiikkustuolissa. Tänä vuonna se oli itselle ehdottomasti se, että päästiin erään kilpailun voiton myötä tutustumaan Toyotan tallin tapahtumiin, sinne taakse, mihin ei ole tavallisella pulliaisella mitään asiaa. Ja hei, tulipa sitä juteltua erään jääkiekon maailmanmestarin kanssa. Sanooko sana Mörkö mitään?

5. Jos pidät valokuvaamisesta, on tuo tapahtuma ihan mahtava tilaisuus harjoitella tapahtumavalokuvaamista, autokuvaamista jne. Varikot, pätkät, kojut... Niin paljon kuvattavaa!Olitko sinä viime kesänä ralleissa? 

- Henna


__________________________________________________________________


Tämä postaus on omistettu isälle,
 joka vielä viime kesänä ja syksynä jaksoi kovasti seurata ralleja.

🖤


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

DIY sateenkaari seinäkoriste

Kai sulle on tuttuja nämä sateenkaaret? Näitä on pyörinyt paljon Instagramissa ja vihdoin päätin kokeilla tehdä itse, ja nyt kirjai...