7/14/2019

Veneilyvillasukat miehelle


 Tuutikki-sukista tuli niin kivat, että pitihän niistä kokeilla tehdä omat versiot myös miehelle! Niistä tulikin sitten veneilysukat kalareissuille.Ja kuvia mentiin ottamaan, minnekäs muualle, kuin vanhan Suomi -rouvan vierelle. Tuolla vanhalla laivalla on niin paljon tarinoita kerrottavana menneisyydestä. Onhan hänellä ikääkin jo reilusti yli sata vuotta! 

Kai olen muistanut mainita, että satama on Jyväskylän paras paikka? 

Sukat ovat päässeet jo kalareissulle mukaan, ja olivat toimineet kuten pitikin, ja pitäneet kalamiehen varpaat lämpimänä. Viime kesänä neuloin kalastussukat hiukan lyhyemmällä varrella, joten näihin tein himpun verran enemmän vartta. 

Raidoituksen idea on ihan sama, kuin Tuutikki-sukissa. Kaksi kerrosta aina raidoittavaa, eli tässä tapauksessa tummansinistä, ja viisi valkoista. Kantapää on vahvennettu, alussa on 2o2n joustinta ja lopussa kärkikavennuksissa kavennettu joka puikon lopulla kaksi oikein yhteen.

 Mitä tykkäät sukista ja kuvista, tuliko kivoja?

- Henna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

DIY sateenkaari seinäkoriste

Kai sulle on tuttuja nämä sateenkaaret? Näitä on pyörinyt paljon Instagramissa ja vihdoin päätin kokeilla tehdä itse, ja nyt kirjai...