7/03/2019

Tuutikki-sukat
Näiden sukkien kohdalla kävi se klassinen, että näin kuvan sukista vilaukselta videolla, ja oli pakko tehdä samanlaiset. Mutta koska olen erittäin huono arvioimaan kokoa, näistä tuli hitusen pienemmät mitä piti, joten ne eivät päätyneet omaan jalkaani vaan lahjakoriin odottelemaan sopivaa lahjottavaa. Näistä tuli kuitenkin ihan mielettömän ihanat, ja annoin näille nimeksi Tuutikit! Tykästyin raidoituksen ideaan niin paljon, että tein myös Janille omat sukat, ja niistä tulikin oivat veneilysukat. Ne pääsevät lämmittämään varpaita kylmenevinä iltoina kalastaessa. 


Vaikka ei tuossa raidoituksessa mitään ihmettä ole. Viisi kierrosta valkoisella, kaksi punaisella ja niitä toistetaan. Alussa on 2 oikein 2 nurin joustinta, kantapää on vahvennettu ja kärjessä kavennus joka puikon lopussa. Mutta jotenkin ne vain on kivat. Sellaiset yksinkertaiset kivat. Jotenkin kuvistakin tuli ihania. Puuttuu vain se uimahuone! Mitä tykkäät ?

- Henna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

DIY sateenkaari seinäkoriste

Kai sulle on tuttuja nämä sateenkaaret? Näitä on pyörinyt paljon Instagramissa ja vihdoin päätin kokeilla tehdä itse, ja nyt kirjai...