6/24/2019

Juhannuksen kukkaonneaYhteistyössä: Mestarin Kukka
Ensimmäinen asia tai ajatus mikä juhannuksesta itselle tulee mieleen on kukat. Seitsemän kukkaa tyynyn alla, kukkaniityt, seppeleet. En nukkunut kukat tyynyn alla, kun tuo sulhanen on jo valittu, kukkaniittyjä olen kyllä ihastellut, mutta eniten tähän juhannukseen kuului kyllä kukkaseppeleet ja juhannuskimput. Mestarin Kukka kutsui minut juhannuspajaan ja semmoisesta kutsusta ei kieltäydytä!


Pajassa ideana oli joko tehdä kukkaseppele tai -kimppu, ja minä päätin väkertää kimpun. Ja väkertämistä se olikin, sillä opin sitomaan kimpun spiraalitekniikalla!

Ilta sujui mukavasti, nappasin Sannan mukaan ja saatiin siinä tehdessä vaihdettua myös kuulumisia. Pajassa tarjoiltiin alkuun syötävää ja juotavaa, sen jälkeen pieni opetushetki miten seppeleitä ja kimppuja sidotaan. Ja sitten se paras osuus: kukkien valitseminen. Oli neilikkaa, pionia, erilaisia vihreitä, gerberaa ja miljoona muuta!

Ja voi hyvänen aika, voitko kuvitella sitä onnea, kun saat käsivarsillesi tuoreen kukkakimpun, jonka koko on valtava ja olet sen ihan itse kasannut. Vaaleanpunaista ja valkoista täynnä tottakai. Koko Jyväskylä varmasti huomasi miten hehkuin onnea kun kävelin tuon kimpun kanssa kotiin. Olisi tehnyt mieli kävellä ihan vaikka ylimääräinen lenkki, jotta voisin esitellä aikaansaannostani!

Ja niistä kukista on ollut iloa edelleen. Hajotin kimpun moneksi pieneksi ja ripottelin kukkia ympäri asuntoa. Askartelin niistä vieläpä lauantain juhliin pienen hiushärpäkkeen!


Mites siellä, kuuluiko sinun juhannukseesi kukat?

Ihanaa uutta viikkoa! 
- Henna 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

DIY sateenkaari seinäkoriste

Kai sulle on tuttuja nämä sateenkaaret? Näitä on pyörinyt paljon Instagramissa ja vihdoin päätin kokeilla tehdä itse, ja nyt kirjai...