4/08/2019

Toiseksi suurin unelma toteen; Minusta tuli yrittäjä!

Tein aika hurjan jutun Helmikuussa. Sellaisen, josta olen haaveillut koko pienen ikäni, mutta sen toteuttaminen ei ole tuntunut koskaan ajankohtaiselta, tai sitten on vain pelottanut ottaa se askel. Monta kertaa olen meinannut, mutta aina se vain on jäänyt tekemättä. Paitsi nyt! 

Minusta tuli yrittäjä. Olen kevytyrittäjä, mutta omaan y-tunnukset. Tämä tuntui järkevimmältä vaihtoehdolta tähän väliin, kun opiskelut on vielä kesken ja yrityksen jutut tulee vain sellaisena pienenä sivujuttuna. Myyn tuotteita itse Instagramin välityksellä, ja tuotteilla on jo useampi jälleenmyyjä. Sen lisäksi otan vastaan tilaustöitä ja teen myös somehommia samalla. Ehkä joskus tulevaisuudessa laitan verkkokaupan pystyyn!

Mitä yritykseni tekee/myy? Arkea helpottavia ja piristäviä asusteita. Hiusdonitseja ja pampulapantoja, ja tulevaisuudessa myös muuta!Miten kaikki on lähtenyt rullaamaan? Ihan mielettömän hyvin! Asusteiden suosio on kyllä yllättänyt ihan hirmuisesti. Kaikista ihaninta on kuitenkin olleet onnelliset asiakkaat, jotka ovat olleet tyytyväisiä tuotteisiin! En todellakaan osannut odottaa sitä, että tuotteet olisivat niin suosittuja, mutta en myöskään sitä, miten helppoa tämä yrittäminen loppujen lopuksi on. Tässä vaiheessa enää harmittaa se, etten aloittanut yhtään aikaisemmin. Kaikista paras oli se, miten vein donitseja myyntiin Iloiseen Design Outletiin, ensimmäisellä kerralla kuorma myytiin muutamassa tunnissa loppuun, samoin toinen! Voitteko kuvitella, myytiin loppuun! 

Miten jatkossa? Ainakin opiskelujen ajan jatkan ihan vain näin miten tähänkin asti. Teen ja suunnittelen tuotteet itse ja valmistan ne käsityönä. Joskus tulevaisuudessa laitan pystyyn sen verkkokaupan, tai  myyn jollain alustalla. Laajennan tuotteiden valikoimaa, kunhan saan suunnitelmat loppuun. Tällä hetkellä kiinnostaisi kovasti tehdä myös muita asusteita, kuten koruja, laukkuja. Minulla on visiona luoda ja tehdä itse asusteita ja tuotteita, jotka tekevät hyvää. Että ne tuotteet itsessään olisivat helpottavina arkeen, tai vähintäänkin loisivat iloista fiilistä käyttäjälleen. Esimerkiksi se, että olen suunnitellut mallistoa erilaisia koruja, jotka auttavat keskittymisvaikeuksista kärsivää keskittymään paremmin koulussa, luennoilla, julkisilla paikoilla. Itse käytän näitä paljon ja olen kokenut ne pelastavaksi tekijäksi!Ja se, mistä lähti hiusdonitsien tarina; Huomasin vain eräs päivä, etteivät ne aiheuta kipua samalla tavalla mitä normaalit hiuspompulat, ja että lääkkeiden turmelemat tippuvat hiukseni pysyvät paremmin päässä noilla löysemmillä donitsimalleilla. Sitten lähti se ajatus, että myös muutkin voisivat hyötyä tästä.

Ja kunhan olen lyönyt lukkoon lahjoituskohteet, niin osa tuotteiden tuotoista lähtee lahjoitukseen. Ajattelin, että kohteet voisivat olla vaihtuvia, eri teemojen mukaan meneviä. Tuotteet pääsevät tekemään hyvää myös siis sitä kautta!


Jos et vielä huomannut, niin blogin ulkoasu on hiukan muuttunut, ja jatkossa löydät bannerin alta valikon, ja sieltä oman kohtansa Rakkaudella Sinulle. Sinne infoilen mitä tuotteita teen ja millä hinnalla, ja sieltä löydät ohjeet miten voit tilata sinulle räätälöityjä tuotteita. Koska sivu on vasta sinne luotu, on se hiukan keskeneräisen näköinen ja se tulee päivittymään myöhemmin lisää.

Ja jos olet yrittäjä, ja olisit kiinnostunut ottamaan tuotteitani jälleenmyyntiin, niin pistä viestiä! rakkaudellahenna(a)gmail.com on sähköposti, mistä minut aina tavoittaa!


Ihanaa uutta viikkoa sinulle, minulle viikot ja arki ovat nykyään enemmän ja enemmän ihanaa! 


- Henna

4 kommenttia:

 1. Onnea ja menestystä uudelle yrittäjälle <3

  VastaaPoista
 2. Onnea yritykselle! Ihania tuotteita. ♥️

  VastaaPoista
 3. Mahtavaa! Itsellä on myös yrittäjäksi ryhtyminen työn alla (yrittäjyyskurssi kesken) ja on ihanaa kuulla muiden onnistumistarinoita. Onnea jatkoon! 😊

  VastaaPoista
 4. Menestystä yrittämiseen!😍 Täällä samoja unelmia, askel askeleelta lähempänä niitä!

  VastaaPoista

DIY sateenkaari seinäkoriste

Kai sulle on tuttuja nämä sateenkaaret? Näitä on pyörinyt paljon Instagramissa ja vihdoin päätin kokeilla tehdä itse, ja nyt kirjai...