3/11/2019

Stressittömien (ja onnistuneiden) juhlien resepti; Pizzabuffetti !


Yhteistyössä Kotipizza


Sattuipas käymään niin, että vietin helmikuussa syntymäpäiviäni. Ja juhlin ihan useaan otteeseen. Koska olen vakaasti sitä mieltä, että jos on vähänkään syytä juhlia, niin sitten sitä juhlitaan ja vaikka useamman kerran! Tykkään ihan valtavasti emännöinnistä, juhlien suunnittelusta ja no, ihan kaikesta juhliin liittyvästä.Yksi ihan parhaimmista asioista juhlissa on se, että pääsen leipomaan juhliin syötävää, mutta tällä kertaa skippasin sen osion täysin. Stressi on laittanut sydämen koville, ja lääkäristä tuli määräys stressin vähentämiseen, ja kun tunnen itseni, niin välillä se leipominen menee hermoilun puolelle. Sitten turvauduin niin loistavaan ja toimivaan ratkaisuun, ettei mitään järkeä! Tilasin siis etukäteen porukalle pizzaa toimitettuna kotiovelle!

Voitteko edes kuvitella, miten helppoa ja helpottavaa se oli? Kyselin etukäteen vierailta allergiat, inhokit ja suosikit, ja niiden perusteella valkkasin erilaisia pizzoja Kotipizzan valikoimasta. Porukasta löytyy myös toinen gluteeniton minun lisäkseni, joten tilasin myös meille gluteenittomia pizzoja samalla. Kotipizzalla gluteenittomien pizzojen tilaus on helppoa, sillä a) gluteenittoman pohjan voi valita samalla tavalla mitä muutkin pohjat, b) saat klikattua auki tiedot, mitä pohjassa on käytetty, ja ne on kerrottu TODELLA tarkasti ja elämää helpottavasti. (ihan mielettömän isot pisteet siitä, että pohjat on myös soijattomia!) c) ne vieläpä maistuvat hyvältä.


Sitten ilmoitin kellonajan ja päivän, milloin haluaisin pizzat toimitettuna, ja ovikello soi kyllä tasan siihen aikaan ! Sen jälkeen pizzalaatikoiden kannet avattiin, levitettiin vierekkäin keittiön tasoille, leikattiin pizzaleikkurilla paloiksi ja tadaa! Meillä oli ihan oma pizzabuffetti, ja se oli menestys!Tämä oli sellainen kokemus, että tulen käyttämään palvelua toistekin! Sillä mihinpä juhliin tai illanistujaisiin pizza ei sopisi, ja miten kätevää on tilata kaikki etukäteen ja sitten vain vastaanottaa kuljetus oikeana ajankohtana. Ja nyt kun tiedossa on myös se, että Kotipizzalta löytää helposti jokaiselle jotankin, ja allergeenit ja allergiat on otettu hyvin huomioon, niin mikäpäs siinä! Ja kiitos valmiiden pizzojen pystyin keskittymään juhlissa muuhunkin kuin keittiössä pyörimiseen. Vedettiinpä siis myös bingoa, mutta siitä myöhemmin lisää! 


Oletko sinä löytänyt keinoja vähentää stressiä juhlien järjestäjänä, tai huomannut muita toimivia järjestelyjä? Ihanaa uutta viikkoa! 

- Henna Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

DIY sateenkaari seinäkoriste

Kai sulle on tuttuja nämä sateenkaaret? Näitä on pyörinyt paljon Instagramissa ja vihdoin päätin kokeilla tehdä itse, ja nyt kirjai...