3/27/2019

Niin makea karkkibingo

 Yhteistyössä: Maxikarkki

Kukapa meistä ei tykkäisi bingosta! Ihanan yksinkertainen idealtaan, mutta niin paljon omaan makuun muokattavissa oleva peli, jossa voi käyttää mielikuvitusta ihan riittämiin !  Synttäreilläni pelattiin bingoa, jossa palkintoja jaettiin karkkia bingon saaneille. Meitä oli tässä mukana pelaamassa niin lapsia kuin aikuisiakin, ja kaikki viihtyivät ja olivat täysillä mukana.  Ideana tämä on siten sopiva vaikka niin lastenjuhliin, kuin aikuisten illanistujaisiin. Aikuisille tähän voi muokata palkinnoiksi vaikka raaputusarpoja, tai muuta pienen rahan kivaa.
Tarvitset:

- Paperia tai kartonkia
- kyniä
- erilaisia karkkeja palkinnoksi

Leikkasin vesiväripaperista sopivan kokoisia alustoja, joihin piirsin värikynillä 5x5 ruudukon, kirjoitin mustalla tussilla "bingo" yläreunaan ja viimeistelin vesivärein. Ja tadaa, niin meillä on maailman hienoimmat bingolaput! Vieraat saivat itse sijoitella lappuun numeroita väliltä 1-70 ja minulla oli tuon välin numerot kirjoiteltuna pienille paperinpalasille arvontakupissa. Sieltä sitten nostettiin numero kerrallaan, ja bingoja tuli niin pystyyn kuin vaakaan. Voittajille lähti sitten karkkia palkinnoksi ja pelattiin niin kauan, että jokainen sai bingon ja palkinnon.  Tämä nyt ihan edottomasti vakiinnutti paikkansa meidän juhliin!


 Maxikarkilta saatiin helposti ja vaivattomasti herkkuja juhliin, niin sipsejä, keksejä, suklaata kuin karkkejakin. Heillä on saatavilla esimerkiksi lakupatukkalootia, jollainen sopii helposti bingoon mukaan palkinnoiksi. Ja hei hei taas stressi, kun on niin helppoa vain klikkailla tuotteita ostoskoriin ja sitten noutaa ne postista. Kun kaiken lisäksi nettisivuille on helposti lajiteltu kaikki, löytyy jopa ihan oma osionsa gluteenittomille tuotteille! Iso plussa siitä!

Mitäpäs hei, jos ottaisin pääsiäiseen mukaan bingon, ja voittajat saisivat suklaamunia palkinnoksi?

Oletko itse järkkäillyt bingoa koskaan? Mitä siinä/niissä oli palkintona?

- Henna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

DIY sateenkaari seinäkoriste

Kai sulle on tuttuja nämä sateenkaaret? Näitä on pyörinyt paljon Instagramissa ja vihdoin päätin kokeilla tehdä itse, ja nyt kirjai...