3/31/2019

Aika ihanaa vohvelirakkautta

Minä en omista vohvelirautaa valitettavasti, mutta onneksi on anoppi, jolta sellaisen voi aina halutessaan lainata! Rauta onkin ollut meillä jo useamman viikon ajan lainassa, ja vohveleita on tullut tehtyä moneen otteeseen. Niinpä sitten yksiin illanistujaisiin paistoin oikein vinon pinon vohveleita kaikenlaisine lisukkeineen! Osan noista lisukkeista lähetti Matsmart.Yhteistyössä: MatsmartOletko kuullut nettikaupoista, jotka pelastavat hävikkiruokaa? Yleensä hävikkiruoka on jotain sellaista, missä on etiketit tai ulkoasu vaihtunut, jonka tuotanto on arvioitu yläkanttiin tai sitten sesonkiruokaa. Eli ihan käypäkelpoista ruokaa, mitä ei vain enää haluta kaupan hyllyille. Matsmart myy näitä tuotteita ja tarjoaa vieläpä hyviä alennuksia niistä, ja alennusprosentit voivat olla jopa 90.
Itse nappasin pakettiin mukaan niin Pandan joulusuklaita, leivontatarvikkeita, kahvia, ruissipsejä ja hygieniatarvikkeita, ihan jopa muistin vaihtaa hammasharjan uuteen, hoitui sekin tuota kautta. Ja hei! Kissoja unohtamatta tilasin myös heille ruokaa ja herkkuja! Ja voitte arvata, että pahvilaatikko, jossa tuotteet tulivat, on kissojen ihan suosikki ja päivittäin leikeissä mukana.
Vohveleita on niin kiva aina välillä tehdä, ja niitä on helppo tarjota vieraille kahvin tai teen kanssa. Lisukkeet kun saa aina jokainen itse valkata, ja ohjeita löytyy niin maidottomille, gluteenittomille, vegaaneille kuin kenelle tahansa sopivia.Milloin sulla on viimeksi ollut vohvelipäivä? 


Aurinkoa ja intoa tulevaan viikkoon!
- Henna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

DIY sateenkaari seinäkoriste

Kai sulle on tuttuja nämä sateenkaaret? Näitä on pyörinyt paljon Instagramissa ja vihdoin päätin kokeilla tehdä itse, ja nyt kirjai...