2/18/2019

Virtain rasat - Tai ainakin yrittävät olla!
 Nämä lapaset valmistuivat jo kuukausia sitten, mutta arvatkaas olenko muistanut ollenkaan esitellä näitä tänne teille!

Kyseessä on eräs päähänpisto, kun katselin kerran purkkia, johon kerään kaikki pienimmätkin roskalanganpätkät. Ne pienet silput, jotka eivät enää kyllä mihinkään neulottavaksi sovi. Välillä tuntui, että onkohan tämä nyt ihan päätöntä hommaa kerätä niitä pieniä pätkiä, mutta hei! Niitä meni hyvin näihin lapasiin ja sen lisäksi olen käyttänyt niitä pienten virkattujen pehmojen täytteeksi!
Ja nämä on nyt sellaiset rasat. Semmoiset virtain rasat. Neuloin ensin ihan normaalit valkoiset lapaset, ja jälkikäteen silmukoita jäljentäen laitoin langanpätkät lapasiin kiinni ja langanpäät jätin sisäpuolelle ryijymäisesti lämmikkeeksi. Ihanan muhkut näistä tuli!

Näitä oli ihana tehdä. Oikein terapeuttinen työ täynnä pientä näpertelyä. Tein samaan aikaan kahdet eri lapaset, tarkoituksena testata kummista tulee lämpimämmät, sillä Jani toivoi itselleen maailman lämpimimpiä lapasia! Valitettavasti nämä kaunokaiset jäivät toiseksi, ja Janin käyttöön päätyivät toiset ja nämä odottavat edelleen uutta omistajaa valmiiden töiden laatikossa. 
Mihin sinä käytät pienen pieniä langanpätkiä, vai heitätkö ne surutta roskiin?

Ihanaa päivää sulle!
- Henna

6 kommenttia:

 1. Kauniit lapaset! :) Mie käytän langanpätkiä just kanssa täytteenä esim. joulukoristeissa, ja pidemmistä samanpaksuisista jämäpätkistä teen Russian join -tekniikalla yhtenäistä lankakerää, josta toivottavasti joskus tulee sitten sukat tai lapaset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minäkin olen yhdistellyt vähän pidempiä pätkiä yhdeksi isoksi lankakeräksi !

   Poista
 2. Hei! Hienot lapaset! T: virtolainen

  VastaaPoista
 3. Nätit on vanttuut 🙂 ...olen kans säilönyt kaikki langanpätkät muttei ole vielä ehtineet uudelleen käyttöön. Luin haastattelusi Kotivinkistä 27.2. ja ajattelin että voisin tehdä lankalahjoituksen kun en omilta kivuiltani ja pienen pojan hoidolta jouda neulomaan, jos tarvittet. Niitä löytyy ainaki 5 kaupan banaanilootallista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kuulostaisi kyllä ihanalta! Laitatko mulle sähköpostia osoitteeseen rakkaudellahenna@gmail.com niin mietitään asiaa ! :)

   Poista

DIY sateenkaari seinäkoriste

Kai sulle on tuttuja nämä sateenkaaret? Näitä on pyörinyt paljon Instagramissa ja vihdoin päätin kokeilla tehdä itse, ja nyt kirjai...