2/05/2019

Näppärä muistaminen ystävänpäivänä!

Kuvien suklaat saatu postausta varten Laatusuklaalta


Ystävänpäivä. Päivä, joka pahimmillaan muistuttaa kamalasta yksinäisyydestä, mutta parhaimmillaan se on täynnä iloa ja rakkautta, muistamisia ja muisteloita. Noin ensimmäiset 18 vuotta se oli itselle se päivä, joka repi kaikki haavat auki. Nykyään olen ihan eri mieltä.


Olen niin onnellisessa asemassa tässä elämässä, että minulla on ystäviä. Aikojen saatossa olen oppinut sen, että se ei ole millään tavalla itsestään selvä asia. Ja kun asia on näin, haluan sanoa ystävilleni ainakin joka päivä, että he ovat tärkeitä. Mutta tämä yhtenä päivänä, Ystävänpäivänä haluan näyttää sen hitusen isommin.


Minulla on hyvän päälle ymmärtäviä ystäviä, eli he pitävät suklaasta lähes tulkoon yhtä paljon kuin minäkin. Ja osaavat yhdistää suklaan teehen. Niinpä kerron teillekin idean siitä, mikä olisi kiva muistaminen ystävälle. Ja hei, tämä ei ole päivästä kiinni. Miksei tämmöisen paketin voisi nakata ystävälle aina kun siltä tuntuu ? Tähän muistamiseen tarvitset suklaata, teetä (tai kahvia) ja omaa aikaasi. Anna ystävälle teehetki.
Minä sain Laatusuklaalta testiin erilaisia käsintehtyjä hienoja suklaita, jotka ihastuttivat monet eri maistajat tee- ja kahvihetkissä. Mikä ihana asia kutsua ystävä kylään, keittää pannullinen teetä ja laittaa pöytään tarjolle erilaisia suklaita matkusteltavaksi. Omaksi suosikiksi nousi ehdottomasti tummat ja pähkinäiset suklaat! Ja nämä ovat oivia myös viedä tulijaisiksi. Pakkaukset ovat nättejä, ihan jotain muuta kuin muovisia roskia. Nämä ovat juuri siihen nautiskeluun! Elämyksiä suklaan muodossa, omanlaistaan käsityötä.Mitä jos tänä Ystävänpäivänä siis kietoisit suklaan ja teepaketin kivalla nauhalla paketiksi ja sujauttaisit mukaan kortin, jossa lupaat teehetkiä, yhteistä aikaa istua ja jutella? Koska sitä nyt tuskin voi koskaan olla liikaa, eikä se ole millään tavalla hukkaan heitettyä aikaa. Mukavia tee- ja kahvihetkiä sun ystävien kanssa!

-Henna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

DIY sateenkaari seinäkoriste

Kai sulle on tuttuja nämä sateenkaaret? Näitä on pyörinyt paljon Instagramissa ja vihdoin päätin kokeilla tehdä itse, ja nyt kirjai...