2/04/2019

Kaikki tammikuun valmistuneet käsityöt

Ihan ensimmäiseksi annetaan pieni hetki ja aplodit sille, että tammikuu on ohi, ja ollaan mun toisessa lempparikuukaudessa, mun kuukaudessa, eli helmikuussa! Selvisin tammikuun hirveydestä, eli hammaslääkäristä, ja olen erittäin ylpeä itsestäni! Olen myös ylpeä siitä, mitä kaikkea tuli tehtyä!

Muutama artikkeli sitten kerroin teille siitä, että aloitin kirjoittamaan käsityöt ylös valmistumisjärjestyksessä käsityöpäiväkirjaseen. Olen jatkanut tuota merkkailua, mutta tosin, kuun loppua kohden käsitöitä ei valmistunut/en kauheasti edes tehnyt käsitöitä. Mutta niitä kertyi silti kiitettävä määrä! Mutta mitä kaikkea valmistui?

Kumparesukat


Nämä oli koko vuoden ensimmäinen valmistunut työ, sekä sukista kirjoittamani postaus on tällä hetkellä kaikista luetuin! Ihan selvästi siis muutkin tykkää tästä mallista!

Ruutujoustinvillasukat (harmaat)


Nämä on oma lempparein valmistuneista. Näistä tuli niin kauniit ja näitä oli ihana neuloa +jämälankoja meni monta kerää!

Ranteenlämmittimet


Tarpeeseen! Huomasin, että nämä helpottavat niin paljon sitä, kun istun koneella opiskelemassa ja sormet ja kämmenet alkaa pikkuhiljaa mennä kohmeeseen ja kipeiksi. Niinpä neuloin kahdet parit ja käytän niitä sitten tilanteen ja tarpeen mukaan. Eikä pari ole edes pari, sillä nappasin jämälangat metsänvihreää, eivätkä ne olleet ihan samanvärisiä. Mutta minua se ei haittaa, eikä silloin ketään muutakaan!

Pesusieni


Tämän langan ostin jo kauan sitten, mutta nyt vasta sain sen tehtyä loppuun! Materiaali on muistaakseni hamppua, ja se koostuu yhdestä isosta isoäidinneliöstä, jonka kaikki kulmat kasasin yhteen ja siitä tuli pussimainen.


Tiskirätti x3


Itselle, ystävälle ja lahjakonttiin!


Kumparesukat


Nämä oli sellainen "en keksi mitä tekisin, otan siis perussukat puikoille". Langan sain ystävältäni, kun sain hänelle ylimääräiseksi jääneitä lankoja kasan! Näistä kiitoksena tein hänelle yllä olevan tiskirätin, ja toinen on tekeillä. Kivoja vaihtokauppoja ja kumpikin sai mitä tarvitsi!


Ruutujoustinvillasukat (siniset)


Tämä lanka pyöri laatikossa kauan, enkä oikein tiennyt mitä siitä tehdä. Mies osti tämän aikoja sitten, että haluaa tästä lapaset, mutta ostettuaan uuden takin vaihtuikin väritoive. Niinpä se lanka jäi odottamaan uutta inspiraatiota! 

Pampulapantoja


Näitä valmistui todella paljon! Otan monesti aina kerän ja koukun mukaan sairaala- tai muulle reissulle, ja pyöräytän aina yhden pannan per reissu. Niinpä niitä sitten syntyy ja kertyy. Ja sainhan mä vihdoin siihen kirjoitettua sitten ohjeenkin! Neljät villasukat (plus kolmet, jotka tein viime vuonna, mutta päättelin vasta nyt), kaikkea omaan tarpeeseen ja paljon reissutöitä! Nyt ei ole kauheasti puikot heiluneet, mutta olen yrittänyt tehdä säärystimiä, jotka ystävä pyysi.
Ja hei, muistin nyt että ompelinhan minä myös! Nimittäin ihania hiusdonitseja, eli scrunchieita!

Mitä kaikkia käsitöitä sulla valmistui tammikuussa! Ja hei, tsemppiä helmikuun kässäilyihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

DIY sateenkaari seinäkoriste

Kai sulle on tuttuja nämä sateenkaaret? Näitä on pyörinyt paljon Instagramissa ja vihdoin päätin kokeilla tehdä itse, ja nyt kirjai...