1/12/2019

Ruutujoustinvillasukat

Myös toinen tänä vuonna valmistunut käsityö on villasukat.Minulla on tällä hetkellä kolme lemppareista lemppareinta väriä neulonnassa, jotka kyllä viehättävät muutenkin; Metsänvihreä, tiilenpunainen ja ihan se perus harmaa. On niin huvittavaa, miten vielä pari kuukautta sitten pyörittelin metsänvihreää lankakerää hyppysissäni ja mietin, että mitä tästä muka tekisi, en minä tästä pidä. Ja nyt, viimeisimpänä tekonani vuonna 2018 ostin tuota samaista lankaa kuutisen kerää alennuksista, tarkoituksena neuloa niistä ensimmäinen villapaitani! Koska nyt minä niin rakastan sitä väriä! Aina niin hassu, ailahtelevainen mieleni. 


Palatakseni takaisin näihin sukkiin, numero 2 tänä vuonna valmistuneet, harmaat perusvillasukat. Mutta koska minä olen minä, ja mielelläni tekisin aina jotain uutta, jotain muuta kuin ihan täysin perusperus villasukkia, niin näissäkin on joustin korvattu uudella variaatiolla. Itse en muista, mistä olen aikoinaan tähän joustimeen törmännyt, mutta se iskostui hyvin mieleen, ja jaan sen nyt teillekin.


 

Ruutujoustin:
Neulo 2o2n kolme kierrosta
Neulo pelkkää oikeaa kolme kierrosta
Ja näitä toistetaan niin kauan, kuin haluaa. Itse tein näin varren, ja kantapään jälkeen jatkoin sillä myös  jalkapöydän osaa, mutta en ihan loppuun asti! Hiukan ennen varpaita ja loppukavennuksia tein sileää.
Jos joku tietää tämän joustimen oikean nimen, niin kuulisin sen mielelläni. Siihen asti kutsun tätä ruutujoustimeksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

DIY sateenkaari seinäkoriste

Kai sulle on tuttuja nämä sateenkaaret? Näitä on pyörinyt paljon Instagramissa ja vihdoin päätin kokeilla tehdä itse, ja nyt kirjai...