Käsityöt

Nyt puikoilla: Joulusukat

villasukkahaaste novita seiskaveikka villasukka

Ihanaa marraskuuta! Nyt ollaan menossa niin kovaa vauhtia jo joulua kohti, että otin puikoille jo toiset joulun väriset villasukat; Joulusukat! Molemmat parit ovat osa Novitan järjestämää Villasukkahaastetta, ja sain langat heiltä lahjana. Mutta siitä kerron enemmän näiden sukkien valmistuttua!

Kun ensimmäiset sukat olivat pitkät kirjoneulesukat, halusin tehdä vähän yksinkertaisemmat sen jälkeen. Niinpä puikoille päätyivät vähän nilkkamittaisia pidempivartiset joulusukat, joihin varteen eksyi revontulia. Tuota samaa kuviointia käytin myös pidemmissä sukissa, ja niihin on tulossa ainakin ruutupiirrosta! Tuo kuviointi on niin ihanaa ja helppoa tehdä, tykkään kuvioinneista, joissa voi vain mielessään laskea miten langat asettuvat. Jossain vaiheessa sitten ne ruutupiirrokset jäävät pois, ja malli syntyy ihan muistista! Näin kävi taas näiden kanssa. Yksi, kolme, yksi kolme… Kolme, yksi, kolme, yksi…

villasukkahaaste novita seiskaveikka villasukka

villasukkahaaste novita seiskaveikka villasukka

Aloitin tänä vuonna joulun fiilistelyn jo ennen marraskuuta. Eli ostin glögiä, leivoin pipareita, kuuntelin joululauluja ja suunnittelin tonttupajoja, joita alan pitämään täällä Jyväskylässä, Iloisessa joulukaupassa Forumissa 10.11. alkaen. Ensimmäisellä kerralla askarrellaan joulukortteja, ja muilla kerroilla tehdään muuten käsitöitä! Myös muita isoja juttuja on tulossa. Ehkä itselleni merkittävin on se, että ensimmäistä kertaa kirjoittamani ja suunnittelemani ohje julkaistaan ihan käsityölehdessä! Hui!

Vaikka olenkin jo ihan joulufiiliksissä, niin huomenna me juhlitaan kuitenkin Halloweenia. Ja kynttilät syttyvät taivasasukeille Pyhäinpäivän johdosta. Tänä vuonna kynttilöitä syttyy kaksi enemmän; Pikku-Miisalle ja Essille.

   villasukkahaaste novita seiskaveikka villasukka

ps. Mitä tykkäät blogin uudesta ilmeestä? Tai mitä tykkäät sukista, kiinnostaisiko ohje näihin?

Hyvää Halloweenia, marraskuuta ja Pyhäinpäivää!

Toivoen

Rakkaudella Henna

6 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *