Seikkailut

Parhaat asiat elämässä ovat siskoilta saatuja

 

Parhaat asiat elämässä ovat ilmaisia. Niinhän sitä sanotaan. Korjaan kuitenkin vähän tuota väitettä; parhaat asiat elämässä ovat siskoilta saatuja. Tai ainakin tällä hetkellä tuntuu vahvasti siltä.

Miten onnelliseksi ihminen voi tulla parista kahvikupista ja koreista? Ja no, sen voittekin kuvitella miten onnellisiksi kissat tulivat koreista. He löytyivät sieltä nukkumasta.  Sunnuntaiaamun brunssin juomat juotiin sitten uusista kupeista. Ihan mielettömän kauniista sellaisista. Kynttilät paloivat sohvapöydän uudessa korissa. Aluksi suunnittelin, että oltaisiin käyty kaupungilla kahvilla ja syömässä, mutta suunnittelemani paikka oli kiinni. Mutta ei ollut ollenkaan huono vaihtoehto brunsseilla kotosalla!

Kun arkiaamuisin ei jakseta herätä aikaisin aamupalastamaan yhdessä, on hyvä hyödyntää siihen sitten viikonlopun vapaus. Lauantaiaamun vapaus käytettiin pyykkäämiseen ja siivoamiseen, sunnuntai sitten brunsseiltiin. Yhteiset ruokailuhetket ilman kiirettä ovat sellaisia pieniä asioita arjessa, joista on vain pidettävä kiinni. Tykkään myös siitä, että meillä on tapana katsoa iltaisin muutama jakso How I met your mother -sarjaa, joka on minun kaikkien aikojen suosikkini, ja johon Jani on nyt myös tykästynyt.

Yksi ihan paras asia viikonlopussa oli myös Valonkaupunki, ja siellä olleet kojumyyjät. Sillä kyllä, siellä oli taas fudgeja myynnissä, ja isot kyltit, että käsintehdyt fudget ovat gluteenittomia ja laktoosittomia. Jani sitten ritalillisesti maksoi ostokseni, ja sain maistella taas noita uskomattoman hyviä herkkuja. Ihanaa!

Viikonloppu oli siis kaikin puolin onnistunut. Maanantai ei mennyt yhtä hyvin, sillä kaaduin, ja nyt käsi on kipeä, sain aivotärähdyksen, niska venähti, jalka on kahdesta kohtaan turvonnut ja mustelmilla, sen lisäksi sain kaksi kipeää haavaa ja rutkasti mustelmia. Ensi maanantai sitten paremmin, eikö?

Mukavaa viikkoa toivottaen

– Rakkaudella Henna 

10 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *