Seikkailut

Voiko koskaan olla valmis?

 

Onneksi ihminen ei ole valmis missään vaiheessa. Se, että puhutaan esimerkiksi ammattiin valmistumisesta on aika harhaan johtava. Et ole valmis. Et tule olemaan koskaan. Olet saanut perustiedot ja -taidot, mutta oppiminen ja kehittyminen jatkuu. Ajatus siitä, että joskus olisi valmis, pelottaa, sillä se tarkottaisi vain pysähtymistä ja paikalleen jäämistä. Minä pelkään jämähtäneeni valokuvauksessa.

 

 

Käyn tällä hetkellä läpi elämäni neljättä tai viidettä kurssia valokuvauksessa. Lisänä se, kuinka paljon olen selannut materiaaleja ja opiskellut itsekseni. Opiskelen ja opettelen joka päivä. Tarve ja tahto kehittyä ajaa eteenpäin. Loistavan tilaisuuden harjoittelulle tarjosi Valon kaupunki -tapahtuma.

Tämä tapahtuma on ollut meillä perinteenä käydä ja valokuvata jo kolmen vuoden ajan. Kyseinen tapahtuma silloin pari vuotta sitten toimi ensimmäisinä virallisina treffeinämme. Oltiin me käyty kahvittelemassa ja syömässä useampaan otteeseen ennen tapahtumaa, mutta se oli se virallinen treffikerta. Näin kolmen kerran jälkeen voin jo puhua perinteestä.

 


 

Tällä kertaa halusin keskittyä mustavalkoisiin valokuviin. Vuosia sitten harrastelin näitä enemmän, nyt ne ovat jääneet kokonaan. Ja tänä syksynä ne heräävät taas henkiin, ja palautan muistiin värien väännöt.

 

Valoteokset olivat tänäkin vuonna hienoja, mutta mikään ei voita vuoden 2016 jättipupuja, kukkia ja tulikärpäsiä! Kävitkö sitä tapahtumassa?

Inspiraatioita, kehittymistä ja mukavaa sunnuntaita toivoen

Rakkaudella Henna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *