Käsityöt

Testissä: Kaupunkilanka Pyynikki kimallelanka

 Kaupallinen yhteistyö: KaupunkilankaKaupunkilanka pyynikki villasukat

Nyt löytyi sukkalanka, joka herätti taas sisäisen prinsessani. Sain testattavaksi Kaupunkilangan uutta uutukaista Pyynikki-lankaa, joka on ihana kimalteleva sukkalanka! Aloitin tekemään sukkia jo samana iltana, kun langat saapuivat luokseni, ja nyt minulla on kaksi paria kimallussukkia odottamassa paketointia ja lahjottavia. Toiseen pariin hyödynsin tänä syksynä opettelemaani piirakkasukkatekniikkaa, toisista tein nilkkamittaiset raitasukat. Vaaleanpunainen lanka on Kaupunkilangan Kivijalka-sukkalankaa, jota on helppo yhdistää Pyynikkiin, sillä ne ovat saman paksuisia. Tämä on erityisen hyvä kikka silloin, kun ei halua välttämättä koko sukkaa kimaltelevana, mutta aika harvoin on näin. Mitä enemmän kimallusta, sen parempi. Eikös?

Kaupunkilanka pyynikki villasukat
Kaupunkilanka pyynikki villasukat

Pyynikkiä oli mukava kutoa, ja se liukui huolettomasti puikoilla. Langan luulisi olevan karkeaa, mutta sitä se ei kuitenkaan ole. Toki se tuo tuntumaan hiukan kontrastia, mutta ei mitenkään häiritsevästi. Kimallus kulki sopivasti mukana, eikä lähtenyt erityisemmin rönsyilemään neuloessa. Kivijalka on mielestäni yksi parhaimmista sukkalangoista, sillä se on niin miellyttävän pehmeää ja huopamaisen lämmintä. Täydellinen lanka perussukkalangaksi!

Valitettavasti kimallusta oli hankala saada kuviin mukaan, mutta voin luvata ja taata, että sitä tästä langasta kuitenkin löytyy! Ja mielestäni se sopii aikas loistavasti tuohon kohokuvioiseen piirakkaan, ja tuo sitä kauniisti esille. Niin kuin mustavalkoiseen televisioon olisi saanut värit.

Suosittelen nyt ihan viimeistään ottamaan ne villasukat sieltä piilostaan esille, ja laittamaan jalkaan. Minulla on villasukat jalassa nykyään aina, varsinkin nyt, kun ilmat ovat vihdoin viilenneet, ja pottuvarvastani koristaa komea mustelma. Villaa kipeälle alueelle, eikös se näin mennyt?

Kaupunkilanka pyynikki villasukatKaupunkilanka pyynikki villasukat

Nämäkin sukat saa joku onnellinen lahjaksi, taidan kääriä suosiolla sellofaaniin, jotta kimallus näkyy kilometrienkin päähän! Ehkäpä myös sujauttaa hiukan suklaata ja teetä mukaan, niin jo on täydellinen hyggeilypaketti!

Oletko sinä testannut kutoa kimallelankoja? Joko sinä olet aloittanut villasukkailun?

Kimallusta päivääsi!
– Rakkaudella Henna

 

Harmaa ja valkoinen kimalteleva lanka: Kaupunkilanka Pyynikki
Vaaleanpunainen sukkalanka: Kaupunkilanka Kivijalka

4 Comments

  • Pipo-otus

    Kauniita sukkia. 🙂 Itse en ole vielä Kaupunki-lankoja ehtinyt testaamaan, vaikka villasukkien neulonta on vähän niin kuin elämäntapa. Yritän neuloa nyt ensin lankavarastoja pienemmiksi, ennen kuin pääsen uusia ihanuuksia ostelemaan.

  • Elina

    Todella kauniit sukat olet tehnyt <3 Ja ihanat kuvat <3
    Tuo lanka on kyllä todella herkullista ja minä taidankin tehdä sinun innoittamana nuo piirakkasukat itselleni.

    Elina Lankamutkalla-blogista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *