Käsityöt

Ohje: Miesten villasukat

Jotkin asiat ovat vain hirvittäviä mörköjä. Sellaisia mörköjä, joita ei uskalla silmiin katsoa, koska se oma mukavuusalue kiehtoo niin paljon enemmän. Yksi pitkään vaivanneista möröistä ovat ehdottomasti olleet miesten villasukat . Mikä siinä on, että jotain vain pelkää niin aloittaa, että mieluusti jättää sen tekemättä? Mutta sitten kun sen aloittaa ja tekee, niin miettii, mikä tässä taas oli niin pahaa? Mutta taasen, se omalta mukavuusalueelta poistuminen, joka tällä hetkellä tunnetaan koon 39 kirjoneulesukkina, kannatti. Sen jälkeen on syntynyt kahdet miesten villasukat koon 45 jalkaan. Toiset sai Jani, toiset menivät kasaan, josta sitten jouluna ja muina juhlina lahjon lahjottavia.

Miehen villasukat ohje

Satuin löytämään puhelimeni valokuvatiedostoista tallennetun kuvan, jossa ei ollut mitään muuta kuin seuraava salaviesti: 2o2n 3 kierrosta, jonka jälkeen pelkkää oikeaa 2 kierrosta, toistetaan. Ja koska olen utelias sielu, piti tuo salaviesti testata ja kokeilla selvittää. Mitä siitä syntyisi? Siitä syntyi kaunis ruutumainen joustinneule, joka sopii äärettömän hyvin yksivärisen langan kanssa yhteen. Kyllähän minä menin ja testasin sitä myös raidalliseen lankaan, mutta ei toiminut samalla tavalla, ei. Suosittelen siis yksiväristä.

miesten villasukat ohje

Ja hei, tuo lanka. Iltapyöräilynä ajelin läheiseen Saleen ihan vain vähän irtokarkkeja hakemaan. Siinä sitten ajattelin, että katsompas nyt lankahyllynkin samalla. Olin jo ajatellut ja haaveillut ostavani tummansinistä lankaa, ja siellähän se minua odotti, alennusprosentit kyljessään. Ja oli muuten enää yksi ainoa kappale jäljellä.

Näistä sukista on tullut palautetta koekäyttäjältä, ja mallilta, että istuu mukavasti jalassa. On sopivan napakat, ettei pyöri jaloissa. Olen onnistunut. Kyseinen malli sopii myös naisten villasukkiin, ei siis ole sukupuolella väliä, mutta mielestäni näistä tuli todella pätevät miesten villasukat.

(Ohje saattaa olla sinulle tuttu, sillä ohjeen olen jo aikaisemmin julkaissut edeltävässä blogissani)

3 Comments

  • Satu

    Kauniit sukat.
    Olenkin juuri miettinyt, millaiset villasukat tekisin iäkkäälle enolleni joululahjaksi. Pitäisi olla riittävän miehekkäät, mutta omasta mielestäni niissä pitäisi olla kuitenkin ”sitä jotain”. Tuo mallineule on itsellekin tuttu, mutta nyt kun näin sen tässä, niin taas muistin ja taitaa päästä enon villasukkiin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *