Yleinen

Onnellisen kodin onnellinen matto

Yhteistyössä Sukhi

sukhi matto sisustus

 

Me olemme onnellisia uuden asunnon asukkaita. Viikko takaperin napattiin tavarat kyytiin ja kannettiin ihan uuteen kotiin. Kolme muuttoa parin vuoden sisällä alkaa jo vähän tuntua, mutta jospa nyt voitaisiin olla tässä vähän pidempään. Tai ainakin näin olemme taas päättäneet.

Mikä sinulla on se asia, minkä haluat ihan ensimmäisenä asettaa uuteen kotiin? Minulle se on matto. Tai matot. Meidän kotiin aseteltiin kahdeksan mattoa: Kylppäriin omansa, eteiseen kaksi. Keittiöön myös kaksi, olohuoneeseen yksi, ja makuuhuoneeseen kaksi mattoa. Kylppärin matto on saatu käytettynä, samoin olohuoneen. Eteisen matot ovat Janin yksiöstä lähtöisin. Toinen keittiön matto on minun ensimmäisestä yksiöstäni, toinen äitini virkkaama. Makuuhuoneen toinen matto on saatu yhteistyönä Sukhi -matoilta ,ja toinen on myös ensimmäisestä kodistani lähtöisin!

Kun saimme tietoon sen, että pääsemme muuttamaan, otti Sukhi yhteyttä sopivasti. Oli ihana päästä valkkaamaan mattoa uuteen kotiin. Ja sillä ajatuksella, että se valmistetaan käsityönä juuri meille, juuri meitä ajatellen, meidän kotiin. Ihana on myös se, että maton saadessa saa myös tietää tekijän nimen. Meidän matto on Ayush, villamatto suljetuista lenkeistä valmistettuna. Tässä vaiheessa voitte vain kuvitella, miten kissat rakastavat sitä! Matto tuoksuu villalta, on lämmin ja pehmeä. Täydellinen nukkumapaikka pienille kissoille!

Sukhi on yrityksenä ihanan läpinäkyvä. Sen lisäksi, että saat tietää sen, kuka on valmistanut mattosi, pääset tutustumaan työoloihin ja tekijöihin Sukhin nettisivujen kautta. Sukhi lupaa tekijöille reilua palkkaa, hyviä työoloja ja mahdollisuudet hyvään elämään. Tämä on se, mitä yrityksessä suuresti arvostan käsityön lisäksi!

Täytyy myöntää, että mieli tekisi jo toista Sukhin mattoa, tällä kertaa olohuoneeseen. Yksi, mitä olen vilkuillut jo etukäteen, olisi huopapallomatto valkoisena.

 

 

Millainen on onnellinen koti?

Meidän onnellisen kodin onnellinen matto. Koska sukhi on nepalia, ja tarkoittaa onnellisuutta. Mielestäni koti on onnellinen, kun se sisältää rakkaita asioita ja ihmisiä, ja kun siellä voi tuntea olonsa turvalliseksi ja rennoksi. Siellä ei ole pakko tehdä mitään, mutta siellä saa tehdä mitä haluaa. Kaikista onnellisin koti olisi silloin, jos se olisi täysin oma, mutta vielä toistaiseksi mennään vuokralla, mikä on vielä näin opiskellessa ihan kelpo ratkaisu.

Onko sinulle väliä sillä, mistä huonekalusi tai sisustustuotteesi tulevat? Kiinnitätkö huomiota alkuperään tai materiaaleihin?

 

Ihanaa päivää, ja onnellisuutta !

– Rakkaudella Henna 

4 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *