Käsityöt

Virkatut tossut Mollie Makes -lehden ohjeella.

Yhteistyössä Mollie Makes 

Mollie makes virkatut tossut diy itse tehty

Sain testiin ja arvioitavaksi uuden käsityölehden, joka yllätti iloisesti. Mollie Makes – tekemisen iloa innoitti kokeilemaan virkkaustekniikalla tossut. Ja niistä tuli nätit, lämpimät, sekä pirteät! Hiukan poikkesin alkuperäisestä ohjeesta. Virkkasin tossut ohuemmasta langasta, muutin etuosaa hiukan ja lisäsin kukkia. Mutta niinhän sitä pitää, tehdä aina itsensä näköiset !

Tossut valmistuivat yhdessä illassa sohvan nurkassa hyggeillessä. Tuntui ihan käsittämättömältä, miten nopeasti tuli valmista. Ja näitähän on pakko alkaa tehtailemaan vierastossuiksi! Edelleen haaveilen sellaisesta pienestä korista eteisessä, josta vieraat saisivat tullessaan napata tossut jalkaan. Nämä on ensimmäiset virkatut tossut, mitkä tein!

Ja hei, Jani tilasi jo itselleenkin virkatut tossut!

Mollie makes virkatut tossut diy itse tehty

Mollie Makes -lehti on suuri ideapankki, ja opettaa virkkauksen ja kirjonnan alkeista alkaen kädestä pitäen. Visuaalisesti kaunis sisältö innostaa kokeilemaan ja ideoimaan. Voisin hyvin kuvitella, että koulut hyötyisivät tästä lehdestä paljon. Ja hei! Minäkin opin uuden tekniikan aloittaa ympyrän virkkauksen, ja olen nyt hyödyntänyt taitoa tehdessä mattoja!

Erityisesti mieleen oli kirjonnan puolelta peurataulu. Niin kaunis kuviointi, joka henkii skandinaavisuutta. Ehdottomasti sellainen, mikä pitää toteuttaa hiukan isompana uuden kodin seinälle.

Mollie makes virkatut tossut diy itse tehty

Mitä tykkäät tossuista? Ja hei, tervetuloa uuteen osoitteeseen, jatkossa löydöt aina minun juttujani tästä osoitteesta, www.rakkaudellahenna.fi ! Tämä uusi blogisivusto on koulutyönäni tehty alusta, mihin voin jatkossa koota kaiken tärkeän – tossuista alkaen !

 

Rakkaudella Henna

9 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *